En ny klocka, Arkeologi i Amazonas och lunchlådor sammanfattar

Jag har väldigt många klockor, men har väl aldrig egentligen funderat över antalet något vidare. Men har ju ett 20-tal klockor minst i alla fall även om jag bara använder ett fåtal. I alla fall så har ett visst läskedrycksföretag en kampanj nu där man samlar koder, och mitt hjärta har med en illers lust samlat koder och hon har fått hörlurar, och idag på posten så kom en klocka till mig. Snart kommer en klocka till hjärtat också. Riktigt fin klocka i sådan stil som jag gillar. Lite Fransk inspirerad.
Idag har jag också arbetat på kvällen med min arkeologikollega på vårt dokumentärprojekt. Förhoppningsvis inom kort så kommer vi synas mer på nätet. Vi arbetar nu med att bygga upp en finanseringskampanj och vi har vind i seglen. Det kommer att bli en dokumentär om det Pre-Columbianska Tapajos/Santarém området i staten Para i Brasilien. Ett område och arkeologi som vi har arbetat med under 4 års tid. Min hand också på bilden.
Sedan så skulle morgondagens lunchlådor lagas till. Mitt hjärta är lite sjuker så jag ställde mig mer än gärna i köket så att hon fick vila. Korv Stroganoff blev det, med en lite Italiensk touch. Blev både Pasta och Ris till så man får välja. Hjärtat tog med Ris och jag med Pasta så klart.
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Arkeologi, Mat och Dryck;
Taggar: Amazonas, Arkeolog, Arkeologi, Dokumentär, ExcavatedAmazon, Film, Husmanskost, Italien, Klocka, KorvStroganoff, Livet, Lunchlåda, Matlagning, Matvanor, Pasta, PreColombiansk, Ris, Santarém, Tapajos, Tatuering, historia, mat