Nu bara vila till en underbar fotbollsmatch

Är Champions League fotboll mellan PSG-Barcelona så på med halsduken och heja på PSG som gäller nu. För närvarande står det 3-2 till PSG.
Är helt slut nu efter att ha föreläst inför Fornminnesföreningen i Göteborg om Fornborgar. Var cirka 40 som lyssnade och deltog så var riktigt roligt även om det nu är väldigt trött i foten och kroppen. Blev förvisso körd dit och hem, men det tog på krafterna så nu bara vila. Går långsamt framåt. Den här operationen tog mer på mig än den förra men resultatet kommer bli strålande bra. Nu har jag massor med Titanskruvar i båda fötterna.
I köket ligger lite egenodlad Isop och torkar. En riktigt spännande krydda som fungerar bra till en lite matigare gryta.
Igår gjorde vi ett lite roligt blindtest. Hjärtat kom på att jag skulle gissa rätt på vanlig Coca-Cola, Coca Cola Light samt Coca Cola Life. Gissade bara rätt på Lighten och då ser jag mig ändå som lite av en expert på Coca Cola. Tycker dock att den nya Life är en lite onödig produkt.
 

Frankrike-Italien vem vinner den spännande kampen?

Spänningen är olidlig och så där nervkittlande som en VM final i fotboll kan vara. Man sitter som på nålar. Stämningen i luften går nästan att ta på, och alla väntar på vem som står där i slutet som vinnare.
Vad menar jag jo kampen om vilken smak som blir den populäraste i Ostringskampen. OLW har tagit fram tre smaker på Ostringar som skall få smaklökarna till Frankrike, Italien och USA.
Frankofiler som jag och sambonär för inte tala om det ständigt ökande Italienintresset hos mig så blir det ju en väldigt spännande kamp i vårt hem om vem som står där som en vinnare i slutet. Vi har smakat på Frankrikes Vive Le Cheez och ribban lades högt med en gång. Nu stundar La Dolce Cheez.
Ikväll så blev det en god kvällssmörgås med Trattkantareller, Persilja och Parmesanost.
De som känner mig vet att jag är ett väldigt stort Eric Clapton Fan, och jag vill tipsa om ett album från 1986 som är mitt absoluta favorit album alla kategorier. Albumet heter August och har man läst Claptons självbiografi och vet vad han gick igenom när han skrev låtarna så växer albumet ytterligare en nivå.
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Mat och Dryck, Musik;
Taggar: August, Clapton, Frankofil, Frankrike, Godis, Italien, LaDolceCheez, Livet, Musik, OLW, Ostringar, Parmesan, Persilja, Snacks, Spänning, Trattkantareller, ViveLeCheez, mat

Kan inte promenera långt, men kommer jag till köket så blir jag lycklig

Eftersom operationen sätter begränsningar hur mycket jag kan röra mig så kommer jag inte så långt. Blir mycket bättre för varje dag och försöker lite mer för varje dag som kommer. Självklart en hel del ont, men jag kommer till mitt älskade kök och då sambon arbetade tills sent på kvällen/natten så ville jag överaska henne med lite god kvällsmat när hon kom hem.
Med enkla men bra råvaror kommer man långt.
(Kantareller, Mozzarella, Parmesanost, Basilika, Persilja. Tomat)
Stekte skogsguldet och njöt av aromen som sped sig i köket.
Min sambo serverades Bröd med Kantarell och Persiljeblandning toppat med lite hackad Parmesanost. Samt Bröd med Vitlök, Olivolja, Tomat, Mozzarella och Basilika.
Till det fick hon ett glas kallt Italienskt vitt vin.
På kvällen så blev det mycket fotboll. Först blev det PSG-Toulouse, och sedan Juventus-Atalanta.
buonanotte
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Mat och Dryck;
Taggar: Basilika, Italien, Kantareller, Kvällsmat, Livet, Matlagning, Mozzarella, Måbra, Njuta, Opererad, Parmesan, Persilja, Smärta, Tavernello, Tomat, Vitlök, VittVin, mat, ÄtaBra
Visa fler inlägg