Livet kan plötsligt ändras

Livet brukar kunna överraska en ibland får man en positiv överraskning som ger glädje, men ibland så får man besked och en överraskning som ställer till det rejält. Att få besked att någon nära en har fått en mycket allvarlig sjukdom är något som påverkar en djupt och man hamnar i chock fylld med frågor som vad händer nu och hur skall det gå? Men det är frågor och känslor och funderingar som vi alla en dag får hantera då det är en del av livet.
Att samtidigt själv genomgå en utredning/undersökning som förvisso är välkomnad av mig men som ändå tar på en på flera sätt gör inte beskedet lättare att ta in. Sjukvården idag är väldigt bra och jag har själv arbetat inom den och sett hur svårt sjuka botas eller bli bättre eller kan leva vidare med sin sjukdom som kanske för bara 10-15 år sedan hade tagit deras liv. Livet överraskar en ibland som sagt, och hade hoppats få slippa den här överaskningen men jag ber och hoppas på att allting kommer att ordna sig! Svårt bara att ibland klara vardagen och fokusera på arbetet och annat när det stormar inombords med känslor, oro, frågor och tankar.
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Hälsa-Medicin;
Taggar: 11/9, Berörd, Cancer, Familj, Framtiden, Hopp, Hälsa, Livet, Oro, Sjukdom, Sjukvården, Tro, Undersöka, besked, frisk, utredning, Överleva, ångest, överraskning
Visa fler inlägg