Julstadens lampor och ljus äro tända och På Liseberg har snön redan kommit

Var idag på Jul på Liseberg. Som sig bör var det ganska kallt, men lika vackert som vanligt. En lördag är väl dock inte bästa dagen att gå på av den enkla anledningen att ganska många fler har tänkt samma tanke som du uppenbarligen har tänkt att idag är en bra dag att gå till Liseberg på. Väl inne efter lite köande så var det som sagt vackert. Snön hade kommit, kaninerna hade julpälsen på, Renarna var på plats, lamporna var tända och julsångerna hördes. Så härligt att värma sig också vid de flera eldar som finns inne i parken. Förvisso kostar det lite att gå in, men det är så fint och ett måste om man bor eller besöker Göteborg och besöka vår stads stolthet Liseberg.
Efter besöket på Liseberg var det iväg till julfilmen som spelas upp på Konstmuseets vägg vid Götaplatsen. Var så kallt dock att jag och hjärtat klarade bara att huttra där i några minuter innan vi fick kapitulera och söka oss in tillbaks till värmen.
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Avenyn, Brasor, Eld, Götaplatsen, Göteborg, JulPåLiseberg, Julen, Julgran, Julmusik, Jultider, Kallt, Kaniner, Köa, Lampor, Liseberg, Livet, Ljus, Mysigt, Nöjespark, Renar, Snö, Vackert, VärmaSig