Pappardelle med kantareller, champinjoner citronolja och Rucola
Inför dagens arbetspass behövdes maten förberedas och var lite i valet och kvalet vad som skulle tillagas. Tittade lite i lite broshyrer.
Hittade ett enketl recept på en vegetarisk pasta med Skogschampinjoner och Tryffelolja. Hade dock varken Tryffelolja eller Skogschampinjoner hemma men väl kantareller och vanliga Champinjoner.
Stekte upp svampen och lade till lite Vitlök. Även lite Viltfond på Svampen. Tar bort det helt vegetariska och kanske en hädelse, men blir strålande gott. Viltfonden används friskt i mitt kök.
Blanda ner den nykokta Papprdellen tillsammans med Rucola och sedan salta, peppra och ringla över lite Olivolja. Använde lite Olja med Citronsmak.
Sedan lite Parmesanost över så var det klart.
Dagens lunchlåda var klar. Enkelt, snabbt och gott.
Mumsigt!