Efter en händelserik arbetsdag så ville inte jag vara annorlunda och drömmar om Paris

Var en händelserik arbetsdag. Jag arbetar bland annat med störningar inom kollektivtrafiken i Västra Götaland, och oftast med tåg. Idag var det mycket att göra och förbereda då en kraftig vinterstorm väntas dra in över Bohuslän och Västra Götaland samt över andra delar av landet imorgon fredag. Ta det försiktigt imorgon och följ väderläget.
Väl hemma så blev det för oss likt för många andra idag Pizza till middag att avnjuta i Tv-soffan, men istället för Coca Cola eller läsk till Pizzan så blev det Bubbel till. Passade riktigt bra till maten.
Ett löfte vi också gav till varandra idag var att fira några dagar i Paris kommande Jul/nyårsperiod. Vi har varit några gånger i Frankrike främst i Normandie men även i Paris och staden är magiskt vacker. Nu vill vi uppleva staden i dess julklädsel. Kan inte vänta. Ja belle Paris!
En vacker stad med så mycket historia. För en sådan historietok som jag med ett särskilt stort intresse för det andra världskriget så finns det så mycket att besöka i Paris, och som arkeologer vilket vi båda är finns ju ännu mera. Staden är full med intressanta platser och föremål.
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Mat och Dryck, Resa;
Taggar: AndraVärldskriget, Arbeta, Arkeologi, Blåst, Bubbel, Drömmar, EifelTornet, Frankofil, Frankrike, Jultider, KopplaAv, Livet, Nyår, Paris, Pizza, Seine, TVSoffan, Tåg, Vinter, historia, löften, mat, resa, stormVarning