På väg hem till tonerna av bra musik medans regnet faller och faller

Regnet har fallit hela dagen, och det har varit mycket att göra på mitt arbete inom kollektivtrafiken. Har ett väldigt stimulerande arbete med många olika arbetsuppgifter och regn och blåst brukar ju ställa till det så idag var det mycket som hände. På bussen hem så lyssnades det på albumet Lemon Heart av Joey Verskotzi.
Hörde en låt på Tv programmet Catfish på MTV och var tvungen att få reda på vem som gjorde låten. Med Soundhond så fick jag reda på att det var en artist som heter Verskotzi. Stilen är singer/songwriter och kan absolut rekomendera en lyssning.
Programmet Catfish är ett mycket sevärt program som handlar om människor på Internet som utger sig för att vara någon annan. Finns även en dokumentärfilm som startade serien. Är både nyttigt och lärorikt för många unga tror jag att tänka sig för lite för man kan aldrig veta vem som är på andra sidan linan. Många tragiska öden speglas i programmet och både önskan och fasan att vara någon kommer fram.
Musiken passade bra till det evigt fallande höstregnet.
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Arbete, Musik;
Taggar: Album, Blåst, Bussar, Catfish, Dokumentär, Hösten, Internet, JoeyVerskotzi, LemonHeart, Livet, Låt, MTV, Musik, PåVägHem, Regn, Tragiskt, Öden