Kanske en snygg livlina i ödemarken, och en kantarellsmörgås i förkylningstider

Är lite sänkt av ett av höstens alla förkylningsvirus som härjar. Då är det inte fel att vara inne på kvällen när kylan väntar utanför, när hösten tagit över och löven fallit till marken. Vinden tar tag i kläder och skär igenom en som en röntgenstråle. Då är det inte fel att vara inne och titta på Tv och äta gott.
Man orkar ju inte så mycket, men man orkar göra några snabba kvällsmackor. Stekte kantareller med Persilja, Rödlök och Parmesanost, och en variant med Tomat, Mozzarella och Basilika. Enkelt att göra och gott.
Ringla olja och strö lite vitlök över bröden och rosta dom lätt. Sedan bara på med allt och in i ugnen. Tar bara 10 minuter allt som allt och väldigt gott är det.
Fick idag ett mycket användbart smycke. Gillar ju armband vilket ju syns på en av mina bilder på startsidan och på nedan bild. Om någon undrar vad det är för övriga armband jag har på mig på bilderna så är det Fuck Cancer, Ett korssmycke från HM, Tre armband från ONE vilken är en orginisation som arbetar med olika frågor i Afrika såsom HIV/Aids, Fattigdom, Korruption, Malaria med mera. Bono är en talesperson för ONE. Ena bandet är för Malaria, och ett är mot Korruption.
Fick det här av mitt hjärtas mamma. Typen heter Paracord armband och är armband som bland annat används av USAs militär och andra överlevartyper. Det är armband av fallskärmsnylon och man kan enkelt ta isär armbandet till en användbar tråd/snöre som man kan använda i exempelvis i skog och mark om man skulle hamna i en situation där det behövs. Otroligt snyggt smycke tycker jag och en liten livlina kanske en dag, vem vet?
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Hälsa-Medicin, Kläder och Doft, Mat och Dryck;
Taggar: Basilika, Bono, EnkeltOchGott, Fattigdom, Förkyld, GöraSkillnad, HIVAIDS, HM, Hiv, Hösten, Italien, Kallt, Kantareller, Kors, Kvällen, Malaria, Matlagning, Militärarmband, Mozzarella, ONE, Olivolja, ParaCord, Parmesan, Persilja, Smycken, Smörgås, Tatuering, Tomat, Vind, armband, kantarell, kantareller, livet, mat, Överlevnad