Löpbandspass Följt Av Matlagning

Dagens andra pass blev ett löpbandspass på STC Backaplan. Först 1500 meter lugn uppvärmning, och sedan 3000 meter progressiv löpning i tempon 4,08-3,38. Sedan 500 meter nedvärmning.
 
Sedan var det dags att laga till en riktigt enkel och snabb, men god pasta för kvällsmaten och för morgondagen. 
 
Spaghetti, vitlök, rödlök, soltorkade tomater, passerade tomater, sambal oelek, sojastrips. 
Sojastripsen skall ligga i vatten i ett par minuter innan för att mjukna upp. Sedan bara stek sojastripsen i lite olja (använde rapsolja). Annars gillar jag egentligen en god olivolja.
Efter några minuter tillsätt vitlöken, och sedan rödlöken och de soltorkade tomaterna och fortsätt steka i ytterligare ett par minuter. Någon tesked sambal oelek och i med de passade tomaterna. Sänk värmen, tillsätt lite vatten och låt det blanda till sig.
 
Under tiden så har spaghettin kokat klart. Sila, och tillsätt sedan pastasåsen i kastrullen och blanda. 
Sedan bara servera med lite ruccola, balsamico och parmesan till. 20 minuter tog det.
 
0 kommentarer publicerat i Löpning, Mat och Dryck;
Taggar: Hälsa, Köket, Löpning, MatTips, Matlagning, Pasta, Recept, Spaghetti, Träna, Träning, influencer, löpare, löpband, mat, stcbackaplan